Friday, April 11, 2014

Amerika oh Amerika - dimana MH370?
Rakyat Malaysia yang selama ini tidak ambil peduli tentang perancangan USA dan bapaknya Yahudi terhadap negara Islam dan tentulah terhadap orang Islam khususnya penganut Islam tegar, akan mula membuka minda. Tidak keterlaluan jika dikatakan bahawa Yahudi2 Amerika ini bekerja bagaikan "Dajjal Laknatullah". Mereka menguasai semua rangkaian media, sebaran "fitnah" bagi mengelirukan dunia.

Dengan berlakunya peristiwa MH370 ini diharap orang Islam khasnya Melayu tidak lagi menjadi kaldai bongok yang hanya tahu benda2 sedap sahaja. Harapnya mereka sudah mampu berfikir lebih jauh. Sekurang2nya belajar memahami apa itu Protokol Zionis. Ia mustahak untuk mengelak diri terjerat dan menjadi mangsa mereka (Yahudi).

Percayalah, apa yang berlaku kepada dunia sekarang ini semuanya tertulis dalam buku tersebut.

Amerika dan sekutunya telah lama terkedu tak dapat nak menguasai Malaysia sebagaimana lain2 negara Islam. Kita lihat apa telah jadi kepada Afghanistan, Pakistan, Iraq, Libya, Mesir. dan kini Syria?? Tidakkah kita terfikir apa niat USA sebenarnya? Tak lupa juga negara jiran kita Indonesia sedang diratah oleh mereka melalui pelbagai saluran (termasuk Islam Liberal yang sesat itu). Apa jadi kepada negara2 Islam ini? Bahagiakah mereka selepas dikerjakan USA?

Contohnya, kalau dulu terdapat dikalangan kita yang bersorak melihat Saddam digulingkan, kini kenapa diam membisu melihat Iraq hancur punah ranah dan tidak lagi aman? Lebih baik Saddam memerintah dari menjadi negara jajahan Amerika. Begitu juga dengan Muammar Gadafi yang dilabelkan sebagai anjing jahat. Kenapa kini diam bila melihat Libya terus huru hara? Ohh tak cukup dengan itu, heboh pula menyokong mujahidin (konon) melawan kerajaan Syria. Nanti bila Syria jadi macam Iraq barulah mereka semua puas hati? Oh malang sungguh manusia dungu ini.

Tidak. Mereka masih tidak puas hati selagi negara mereka sendiri tidak jadi begitu. Bukan bodoh macam lembu tetapi dungu macam kaldai. Mereka dungu kerana didungukan. Kesian kan?

Maka rakyat Malaysia harus sedar sekarang, sama ada mereka sedang membantu USA untuk jahanamkan negara ini atau tidak. Ramai yang sudah termakan umpan. Kini sedang meroyan bagai nak gila kerana gagal menjual negara ini kepada Amerika.

Deigo Garcia menjadi buah mulut manusia ramai kini. Sebuah pulau misteri milik Amerika. Mata tertumpu kepada pulau Dajjal yang baru ini. Apa yang ada disana? Bolehkan orang luar pergi ke sana? Mustahil. Pentagon Bans ALL LEAVE TRAVEL TO DIEGO GARCIA

Teori MH370 disembunyikan di sana amat meyakinkan. Kesah penumpang berharga ataupun teori kargonya cukup kuat mengaitkan Amerika (yang satu masa dahulu sanggup mengebom bangunan dan rakyatnya sendiri demi matlamat menguasai Afghanistan). Mungkin ramai yang dah lupa atau cuba lupakan kes 911 tersebut kerana dah mula sayang kepada Amerika (melalui gerak kerja proksinya).

Apa nak hairan, dunia hari ini mudah sangat ditipu sang Dajjal. Belum lagi dia muncul, berbillion manusia sudah dapat didungukan. Termasuk sebahagiannya yang ada di Malaysia.

Kerja Allah tiada siapapun yang dapat menduga. MH370 akan mengajar kita memahami kerja Zionis Sedunia yang menjadi tenaga kerja kerajaan Dajjal. Kecelikan akal orang Melayu sangat penting untuk menghalang Malaysia dari dihuru harakan oleh mereka. Ia amat penting. Sekurang2nya sebahagian dari Orang Melayu dan Islam akan kembali menghalakan fikiran mereka menduga apa yang akan Amerika lakukan selepas ini. Paling penting, kita tidak akan terus dungu atau didungukan.

 SIAPAKAH YANG DAPAT SANGSIKAN  TEORI DEIGO GARCIA INI?

Tiada siapa. 

HA HA HA .... lihat link di bawah. Tiba2 Pentagon keluarkan arahan

Pentagon Bans ALL LEAVE TRAVEL TO DIEGO GARCIA

diego garcia travel


Kenapa? Kerana ia satu2nya teori yang paling munasabah pada akal manusia. Pastinya tekanan demi tekanan akan terus ditujukan kepada Amerika Syarikat (Syarikat Dajjal).

Tindakan Najib memberikan hujahan MH370 berakhir di selatan lautan hindi juga dikira langkah bijak untuk menekan Amerika (Najib pasti tahu apa sebenarnya hajat Amerika berkaitan Malaysia).Ia mungkin secara kebetulan, tetapi apapun ia atas gerak Allah juga untuk selamatkan negara dari bahaman USA yang gabas itu.

##

11 Gambar Rahsia Diego Garcia Yang Ramai Tak Tahu  (sumber dari ..)

11 Gambar Rahsia Diego Garcia Yang Ramai Tak Tahu | Sejak hilangnya pesawat MH370 yang membawa penumpang dari Kuala Lumpur ke Beijing, sangat banyak informasi baru yang dipelajari oleh dunia khususnya rakyat Malaysia. Dari sejarah Yahudi Zionis hingga ke Jatuhnya Kerajaan Melaka dan tenggelamnya emas Melaka yang dianggar bernilai RM10bil di Selat Melaka. Bukan setakat itu sahaja, rakyat Malaysia turut disajikan dengan informasi tentang kedatangan Dajjal yang membawa fitnah yang amat dasyat. Bagus. Sangat bagus. Ini satu petanda yang rakyat Malaysia kini dah mulai suka membaca dan terang minda dengan isu-isu global alhamdulillah. Anyway, salah satu yang sangat banyak diperkatakan ialah tentang pangkalan tentera Amerika di Diego Garcio. Di bawah merupakan 11 gambar ekslusif rahsia yang ada pada pangkalan tentara Amerika ini. Jom!
Sumber: Google Images

##

Sekarang teori apa lagi yang ada untuk kaitkan dengan peristiwa ini. USA pasti juga buntu untuk mencipta cerita yang mampu menjerat minda manusia semua (sebagaimana 911). 

Hanya Deigo Garcia yang akan dapat menjawab dimana hilangnya penumpang dan kru MH370 berada.

Amerika semakin kelu. Kenapa peralatan dan aset canggih serta NASA mereka gagal mengesan dimana pesawat ini menghilang?  ???  Mengapa? Mengapa? Itulah persoalannya sehingga kini. Kalau kes 911 mereka siap sempat ambil gambar pesawat sebelum rempuh bangunan, kenapa kini mereka gagal mencari bangkai (kalau dah jadi bamgkai) pesawat ini? Kan pelik !!

Betul kata sebahagian penganalisis bahawa apa yang penting ialah mengetahui MOTIF sebenar kenapa pesawat ini di hijek.

Apa kaitan dengan Israel pulak, makin menarik cerita USA ini. Mana mau lari haaaa?

Flight 370 Mystery SOLVED! Israel & US Have It At Diego Garcia Along With MH370 Replica Plane PROOF (Video)

##

USA terus diam membisu. Kenapa dunia tidak mempertikaikannya? Sebab semua saluran media di bawah kawalannya. Inilah saluran "fitnah" no 1 hari ini. Dan... bukankah ramai yang memberi hujah bahawa USA itulah Dajjal? Amerika dan dusta adalah seiring. Akhirnya, niat mereka untuk memancing China di samping memburukkan kerajaan Malaysia hampir berjaya. Jika pun kerajaan Malaysia tahu kerja kotor USA ini, amat malang unuk kita kerana kerajaan kita belum cukup berani untuk dedahkannya. Jika anda menjadi PM, adakah anda berani lakukannya?

Tidak mustahil sandiwara sekarang yang diterajui Australia juga mengikut skrip USA. Siapa tahu?

Malaysian media should pose critical questions to the US and its Intelligence Services and not to the Malaysian Government.
"Erich Shih, chief reporter at Chinese-language military news monthly Defense International, said the US has more and better satellites but has not taken part in the search for flight MH370, which disappeared about an hour into its flight from Kuala Lumpur to Beijing in the early hours of March 8 with 239 people on board. Shih claimed that the US held back because it wanted to see what information China’s satellites would provide." 
READ HERE


#


Cukuplah kita dibohongi mereka (USA). Sedarlah bahawa Malaysia sedang melalui krisis hebat kini berada dalam suasana kritikal. Kita harus bergantung kepada kebijaksanaan pemerintah yang ada untuk selamatkan negara dari menjadi nakanan mereka yang tamak ini. Jari kini tertuding kepada USA, Israel dan sekutu mereka. Carilah siapa sekutu Israel di sini dan jauhilah mereka, Mereka tidak akan memberi sebarang kebaikan selain dari merosakkan segala apa yang ada.Diego Garcia is one the sites believed by some to be a possible landing place for missing Malaysia Airlines Flight MH370.

Anda percaya?


6 comments:

Anonymous said...

SEAKAN SAMA BERLAKU PADA MH370

Why made all four hijacked planes on 9/11 long detours? How did the hijackers know about "radar holes"? How could they conduct key hijacking events simultaneously all within 10 minutes? Who controlled the planes?

Inside 9/11 -Who controlled the planes?

http://www.youtube.com/watch?v=WC9KZ2Yy5g4&app=desktop

Unknown said...

Selalu ada kepentingan politik dibalik semua ini. Tipu daya pun diluncurkan.
Obat Jerawat

Anonymous said...

Bingai tul la kau ni kau tak caya takdir ko

Anonymous said...

Saya tgk cerita Transformers 2, teringat skrip "Diego Garcia is the most safest naval base in the world", maknanya segala satellit amerika dh tertumpu kt Diego Garcia dan of coz, Amerika dgn mudah mematikan sistem radar satelit utk kesan pesawat.. dan x mustahil Boeing turut berkomplot utk menyorokkan MH370 kerana source code software dlm pesawat hanya boleh diaccess oleh syarikat itu sendiri.. sekadar pendapat..

damien said...

Mh370 di Diego Garcia ramai yang percaya.. Mustahil tak jumpa 1 serpihan pun.. Kalau terhempas pun bukan di lautan hindi wayang semua ni.. Banyak negara bersekongkol menyembunyikan sesuatu..

Unknown said...

Maaf sebelumnya jika lewat Tempat ini saya menceritakan kisah hidup saya niat saya hanyalah semata ingin berbagi tapi semua tergantung Anda percaya atau tidak yg jelasnya ini nyata tidak ada rekayasa……
Syukur alhamdulillah kini saya bisa menghirup udara segar di indonesia karnah sudah sekian lama saya ingin pulang ke kampung halaman namun tak bisa sebab,saya harus bekerja di negri orang (Arab Saudi) karna ada hutang yang harus saya bayar di majikan yaitu 157 juta untuk uang indo namun saya tidak pusing lagi sebab kemaring saya di berikan Info oleh seseorang yang tidak saya kenal,katanya kalau mengalami kesulitan baik dalam Kesehatan atau Ekonomi,Terlilit hutang silahkan minta bantuan sama
AKI DANU di Nomor telfon 082 390 678 649 di jamin bantuan beliau 100% …
Jadi saya beranikan diri menghubungi beliau dan menyampaikan semua masalah saya dan alhamdulillah saya bisa di bantu,kini semua hutang saya sama majikan di Saudi semua bisa terlunasi dan punya modal untuk pulang kampung,,,,
Jadi buat yang pengen seperti saya silahkan hubungi AKI DANU di nomor 082 390 678 649 Anda tidak usah ragu akan adanya penipuan atau hal semacamnya sebab saya dan yg lainnya sudah membuktikan keampuhan bantuan beliau kini giliran Anda trimahkasihButuh angka TOGEL 2D/3D/4D,SGP/HKG/MALAISYA/TOTO MAGNUM/DIJAMIN1OO% TEMBUS

SILAHKAN HUBUNGI AKI DANU (((((082 390 678 649))))

ANGKA GHOIB SINGAPURA 2D/3D/4D

ANGKA GHOIB HKG 2D/3D/4D

ANGKA GHOIB MALAISYA

ANGKA GHOIB TOTO MAGNUM,KUDA LARI,4D/5D/6D

ANGKA GHOIB LAOS,THAILAND

ANGKA GHOIB MACAU

ANGKA GHOIB VIETNAM
Maaf sebelumnya jika lewat Tempat ini saya menceritakan kisah hidup saya niat saya hanyalah semata ingin berbagi tapi semua tergantung Anda percaya atau tidak yg jelasnya ini nyata tidak ada rekayasa……
Syukur alhamdulillah kini saya bisa menghirup udara segar di indonesia karnah sudah sekian lama saya ingin pulang ke kampung halaman namun tak bisa sebab,saya harus bekerja di negri orang (Arab Saudi) karna ada hutang yang harus saya bayar di majikan yaitu 157 juta untuk uang indo namun saya tidak pusing lagi sebab kemaring saya di berikan Info oleh seseorang yang tidak saya kenal,katanya kalau mengalami kesulitan baik dalam Kesehatan atau Ekonomi,Terlilit hutang silahkan minta bantuan sama
AKI DANU di Nomor telfon 082 390 678 649 di jamin bantuan beliau 100% …
Jadi saya beranikan diri menghubungi beliau dan menyampaikan semua masalah saya dan alhamdulillah saya bisa di bantu,kini semua hutang saya sama majikan di Saudi semua bisa terlunasi dan punya modal untuk pulang kampung,,,,
Jadi buat yang pengen seperti saya silahkan hubungi AKI DANU di nomor 082 390 678 649 Anda tidak usah ragu akan adanya penipuan atau hal semacamnya sebab saya dan yg lainnya sudah membuktikan keampuhan bantuan beliau kini giliran Anda trimahkasihButuh angka TOGEL 2D/3D/4D,SGP/HKG/MALAISYA/TOTO MAGNUM/DIJAMIN1OO% TEMBUS

SILAHKAN HUBUNGI AKI DANU (((((082 390 678 649))))

ANGKA GHOIB SINGAPURA 2D/3D/4D

ANGKA GHOIB HKG 2D/3D/4D

ANGKA GHOIB MALAISYA

ANGKA GHOIB TOTO MAGNUM,KUDA LARI,4D/5D/6D

ANGKA GHOIB LAOS,THAILAND

ANGKA GHOIB MACAU

ANGKA GHOIB VIETNAM

Post a Comment

Sila beri pandangan anda, elakkan dari kata nista atau kata-kata di luar peradaban. Pandangan Tulus dari anda amat dihargai, terima kasih.

 
Copyright 2009 abatasa ii. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan